<< Return to Lab Projects

Washington University in St. Louis Chemistry Department - McMillen Office Renovation

Washington University in St. Louis, Department of Chemistry- McMillen Office Renovation

The Chemistry Department's breakroom and administrative offices were redesigned to establish a more organized circulation path. A curved feature wall near the entry unifies the corridors and provides a means of way-finding, while the installation of a second breakroom entrance prevents traffic congestion in the office area. To increase the flow of light throughout the space, a section of the existing wall was removed to install new borrowed lites. Additionally, new finishes were selected, including carpet, paint, VCT, sheet vinyl, and wood paneling.

Square Feet: 2,500
Services: Full A / E Services